17 Ocak 2010 Pazar

hepsi grubu mahkemede

Gruptan ayrılan Gülçin, HEPSİ’yi alacaklarını ödemediği için dava etti. Grubun diğer üyeleri ise, sözleşme hükümlerinin gereğini yerine getirmediği için Gülçin’e karşı dava açtı.




HEPSİ grubu, ilk albümlerini yayınladıkları 2005 yılından bu yana Türk popunda fırtınalar estirmiş, üç albüm, sayısız konser, bir dizi filmden sonra beklenmedik bir ayrılık haberi ile fanlarını üzmüştü. Grubun üyelerinden Gülçin’in, Dubai’de evleneceği ve müziği bırakacağı söylenmişti. Ancak çok geçmeden bunun doğru olmadığı ve gruptaki ayrılığın maddi sebeplerden kaynaklandığı anlaşılmıştı. Gülçin bu gelişmelerden sonra yapımcı HEPSİ grubu aleyhine bir alacak davası açtı. Gülçin’in açtığı davanın ilk duruşması ise önceki gün yapıldı. Gülçin’in avukatı, müvekkilinin alacak talebini yinelerken, karşı taraf Gülçin’in imzaladığı sözleşme hükümlerini yerine getirmedği için 250 bin liralık cezai şart talebinde bulundu.



‘AKSİNE BORCU VAR’
Mahkeme 28 Mayıs tarihine ertelendi. Yapımcı firma Stardium yetkilileri, Gülçin’in kendilerinden ya da gruptan hiçbir alacağı olmadığı gibi, halen geçerli olan sözleşme hükümlerini yerine getirmediği için kendilerini büyük maddi zarara uğrattıklarını yineledi.


Bu kayda verilen bağlantılar

grup,hepsi,grup hepsi-hepsi grubu-resim grup hepsi mahkeme, grup hepsim mahkeme, Hepsi Grubu, hepsi mahkeme kapısında, hepsi mahkeme sonucları

msncity


Get SeSSiZCLuB chat group | Goto SeSSiZCLuB website

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder